BALLANTYNE winterjas, dons Mt. L

 

Heerlijk warme, dons gevoerde BALLANTYNE winterjas. Deze jas heeft een windvang met drukknopen over de rits. De jas kan hoog in de nek gesloten worden met twee drukknopen. En heeft een mooi aansluitend model.

 In verschillende lichtvallen krijgt de jas een mooie glans, de ene keer in een bronzen tint en de andere keer in een meer olijfgroene tint. De jas heeft 2 borst-zakken en 2 wat hoger geplaatste steek-zakken, allen met klep en drukknoop. Aan de binnenzijde nog een met drukknoop afsluitbare binnenzak. Een prachtige creatie van het zeer gerenommeerde high-end modehuis BALLANTYNE.

 

Conditie: Zo goed als nieuw

Labelmaat: L

Type: High comfort, luxury vintage

Kleur: Olijf-groen, bruin

Materiaal: 100% Polyester / lining: 50% eendendons, 50% eendenveren

Type: Winterjas

BALLANTYNE winterjas, dons jas, olijf, Mt. L

€ 150,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PAUL STUART zomer jas Mt. L

 

Mooie zomerse PAUL STUART jas, jack. Dezei wind- en waterdicht jas van 100% polyester is webbing gevoerd, heeft een afsluitbare binnenzak en 2 met rits afsluitbare steekzakken. Het jack heeft het PAUL STUART embleem op de linkerborst en kan hoog in de nek gesloten worden.

 

Paul Stuart is a luxury men's and women's retailer known for its unique take on American sportswear and tailored clothing. Paul Stuart is an upscale men's & women's retailer known for its unique take on Anglo-American classics. 

 

Conditie: Zo goed als nieuw

Labelmaat: L

Kleur: Blauw

Materiaal: 100% Polyester

Type: Zomerjas

PAUL STUART zomer jas. Mt. L

€ 75,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1