ONDERGOED & ZWEMKLEDING

SUPERDRY boardshort, blauw, Mt. S - M
  Mooie SUPERDRY boardshort,  met webbing binnenbroek en aansnoerkoordje. De broek heeft 2 klepzakken en 1 muntzakje, tevens heeft de short nog 2 klepzakken op de broekspijpen. Onderaan de broekspijpen heeft de short aansnoer-koordjes ... (meer lezen)
€ 24,50
CALVIN KLEIN boardshort, Mt. L
  Mooie 'vintage' CALVIN KLEIN  boardshort, zwembroek met een gulp met rits en een tailleband met aansnoerkoord. De zwembroek heeft een webbing binnenbroek. De short heeft rechts achter een zak met ritsje en klep. Geweldige kleurrijke ... (meer lezen)
€ 14,50
NIKE , swimshort, Mt. XL
  Mooie NIKE swimshort met een grafische print, De zwembroek heeft een binnenbroek, 2 steekzakken en een aansnoerkoord in de taille.   Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: XL Kleur: Groen - blauw Mater ... (meer lezen)
€ 14,50
HOLLISTER boardshort, Mt. L
  Mooie HOLLISTER  board-short. Prachtige kleurrijke board-short,  met een prachtige print. De gulp sluit met klittenband en in de taille een aansnoer-koord. De short heeft 2 afsluitbare zakken op de broekspijpen en een afsluitbare ac ... (meer lezen)
€ 12,50
Nike 6.0 Geometric Print boardshort, Mt. XXL
  Schitterende Nike 6.0 Geometric Print boardshort, zwembroek   NIKE 6.0 Geometric Print BoardShorts / Beach Swim Shorts art: 404587-704/013. Description - NIKE 6.0 Shorts. Soft hand feel. Geometric design. Sti ... (meer lezen)
€ 29,50 € 19,50
BRUNOTTI boardshort, Mt. XXL
  Mooie BRUNOTTI beach-short, bermuda. De short heeft 2 steekzakken, 2 met knoop afsluitbare zakken op de broekspijpen en 2 afsluitbare achterzakken. De broek heeft een rits-gulp en sluit met een knoop. In de taille aan beide kanten g ... (meer lezen)
€ 29,50 € 14,50
BRUNOTTI boardshort, Mt. 31 / L
  Mooie BRUNOTTI boardshort, zwembroek met klittenband-gulp en aansnoer-koordjes. De broek heeft 2 achterzakken met klittenband-sluiting.   Conditie: Zeer goed Labelmaat: 31  / Tailleband plat gemeten 46 cm. Kl ... (meer lezen)
€ 12,50
O'NEILL boardshort, Mt. 28 ( S )
  Mooie O'NEILL boardshort met binnenbroek, klittenband gulp en aansnoer koordje. De broek heeft op de rechter broekspijp een afsluitbaar zakje.   Conditie: Zeer goed Labelmaat: 28 o'neill / Tailleband plat gemeten: 3 ... (meer lezen)
€ 12,50
TOMMY BAHAMA swimshort , Mt. XL
  Een mooie swimshort met binnenbroekje. De zwemshort heeft 2 steekzakken, 1 afsluitbare zak op de rechterbroekspijp en een afsluitbare achterzak. In de taille een aansnoerkoordje. Het TOMMY BAHAMA logo geborduurd op het linker broeks ... (meer lezen)
€ 17,50