JEANS / SPIJKERBROEKEN

MIH spijkerbroek, Paris Jean, licht blauw, Mt. S
  Made in Italy   MIH  cropped jeans gemaakt van een mooie denim in een schitterende kleur. De jeans wordt iets lager in de taille gedragen, heeft een mooie subtiele stretch en een heerlijk draagcomfort. Deze high-end je ... (meer lezen)
€ 74,50
MIH spijkerbroek, Oslo Jean mid rise, blauw, Mt. S
  Made in Italy MIH spijkerbroek. Zeer mooie cropped jeans gemaakt van een prachtige denim met een mooie stretch. De jeans heeft een heerlijk draagcomfort en valt prachtig. Deze high-end jeans heeft 2 rechte voorzakken en 2 a ... (meer lezen)
€ 74,50
ACNE jeans, spijkerbroek, SKIN WET BLACK, zwart, M
  ACNE skinny jeans met een prachtige fit en heerlijk draagcomfort. Deze high-end jeans is gemaakt van een mooie denim met een subtiele stretch. De broek heeft 2 steekzakken en sluit met een rits en blinde drukknoop aan de achterzijde ... (meer lezen)
€ 74,50
TRUE RELIGION jeans, BROOKLYN, zalmroze/oranje, Mt
  Made in the USA   TRUE RELIGION  cropped jeans gemaakt van een top kwaliteit denim met een fijne stretch. De spijkerbroek heeft een rits-gulp en sluit met een zilverkleurige knoop. Op de voorkant faux zakken, waarvan h ... (meer lezen)
€ 89,50
MIH spijkerbroek, Paris Jean, blauw/zwart, W31
  MIH  cropped jeans gemaakt van een mooie denim in een schitterende kleur. De jeans wordt iets lager in de taille gedragen, heeft een mooie subtiele stretch en een heerlijk draagcomfort. Deze high-end jeans heeft 2 rechte voorzakken ... (meer lezen)
€ 74,50
J. BRAND jeans, DIGITALIS, zwart, Mt. S
  Made in California   J. BRAND jeans, broek met een rits-gulp en een knoopsluiting. Deze broek heeft een geweldige stretch en een heerlijk draagcomfort. Deze high-end jeans heeft aan de voorkant zakken, welke sluiten me ... (meer lezen)
€ 74,50
MIH spijkerbroek, Bonn Jean high rise, blauw, Mt.
  Made in Italy   MIH spijkerbroek. Zeer mooie cropped jeans gemaakt van een prachtige denim met een mooie stretch. De jeans heeft een heerlijk draagcomfort en valt prachtig. Deze high-end jeans heeft faux voorzakken en ... (meer lezen)
€ 74,50
J. BRAND jeans, skinny leg broek, BRIGHT ROYAL, bl
  Made in California   J. BRAND 5 pocket model, skinny leg jeans, met een rits-gulp en knoopsluiting. Deze spijkerbroek heeft een fijne stretch en een heerlijk draagcomfort. Deze high-end jeans is gemaakt van een mooie k ... (meer lezen)
€ 74,50
J. BRAND jeans, TRANSMISS, grijs/antraciet, Mt. X
  J. BRAND jeans gemaakt van denim met een mooie wassing, geweldige stretch en een heerlijk draagcomfort. De jeans heeft 2 steekzakken en 2 achterzakken en sluit met een rits-gulp en een knoopsluiting. De broek is op beide bovenbenen ... (meer lezen)
€ 74,50
CLOSED jeans, PEDAL STAR, koraalrood/roze, Mt. S
  Made in Italy   CLOSED jeans, spijkerbroek in een prachtige kleur en wassing. De broek heeft een geweldige stretch en veel mooie afgewerkte details (zie foto's).Deze skinny jeans is heerlijk zacht, heeft een rits-gulp ... (meer lezen)
€ 64,50
DENHAM jeans, tight fit, blauw, Mt. XS
  Deze high-end 5-pocketmodel DENHAM jeans is een prachtige jeans van absolute top kwaliteit. De jeans heeft een prachtige donkerblauwe kleur en een tight fit met een geweldige stretch. Geen(was)label. De jeans  heeft een heerlijk dra ... (meer lezen)
€ 49,50
J. BRAND jeans, spijkerbroek, wit, Mt. M
  Made in California   J. BRAND 5 pocket model jeans met een rits-gulp en knoopsluiting. Deze broek wordt iets lager in de taille gedragen en heeft een minimale stretch voor een heerlijk draagcomfort. Deze high-end jeans ... (meer lezen)
€ 74,50
FILIPPA. K jeans, GRACIE CROP TWILL, wit, Mt. M
  FILIPPA.K 5-pocket model cropped jeans met een rits-gulp. De jeans is gemaakt van een soepele denim met een subtiele stretch en heeft een heerlijk draagcomfort. Top kwaliteit jeans uit het hogere fashion-segment.   Con ... (meer lezen)
€ 39,50
DENHAM jeans, SPRAY SUPER TIGHT, grijs, Mt. S
  Deze high-end DENHAM jeans is een prachtige jeans van absolute top kwaliteit. De jeans heeft een mooir used wassing en een tight fit met een fijne stretch. De broek heeft 2 faux voorzakken en 2 achterzakken. Een mooie jeans uit het ... (meer lezen)
€ 49,50
J. BRAND jeans, VIN EVERGRN, groen, Mt. W29
  Made in California   J. BRAND jeans gemaakt van een mooie denim met een geweldige stretch en een heerlijk draagcomfort. De jeans heeft  aan de voorzijde diverse faux zakken met rits twee faux achterzakken en sluit met ... (meer lezen)
€ 74,50
J. BRAND jeans, super skinny, RAVEN, Mt. S
  Made in California   J. BRAND super skinny jeans  gemaakt van een mooie donkerblauwe denim met een geweldige stretch en een heerlijk draagcomfort. De jeans sluit met een rits-gulp en een prachtige knoop. De jeans heeft ... (meer lezen)
€ 74,50
MAVI jeans, Serena skinny, Mt. W29 - L30
  MAVI jeans, 5-pocket model spijkerbroek met een subtiele stretch en een geweldig draagcomfort. De broek heeft prachtige distressed details en een vintage wassing met bijhorende look.    Conditie: In zeer goede staat ... (meer lezen)
€ 29,50
ROSNER jeans, LOSCHER, slim, vanille, Mt. 34
  Nieuwe ROSNER jeans model 'LOSCHER' met een slim, tight fit. Deze 5-pocketmodel high-end jeans is vanille/geel van kleur (geler dan op de foto's was vast te leggen, meer als foto 4), heeft een geweldige stretch, en heeft een  heerli ... (meer lezen)
€ 49,50
FILIPPA. K jeans, DEBBIE, cropped, wit, Mt. S
  FILIPPA.K 5-pocket model cropped jeans, spijkerbroek met een rits-gulp en veel mooie afgewerkte details (zie foto's). De jeans is gemaakt van een soepele denim met een subtiele stretch en heeft een heerlijk draagcomfort. Top kwalite ... (meer lezen)
€ 39,50
FILIPPA. K jeans, NIKI TWILL, cropped, Mt. S
  FILIPPA.K 5-pocket model cropped jeans, spijkerbroek met een rits-gulp en veel mooie afgewerkte details (zie foto's). De jeans is gemaakt van een soepele denim met een subtiele stretch en heeft een heerlijk draagcomfort. Top kwalite ... (meer lezen)
€ 39,50
PARAMI jeans, Misty Taupe Celine, zand, Mt. 36
  PARA MI jeans gemaakt van een mooie katoen-mix met een heerlijke stretch. Deze 5-pocket model spijkerbroek is van top kwaliteit valt prachtig en heeft een fijn draagcomfort..   Conditie: In zeer goede staat Labelmaa ... (meer lezen)
€ 34,50
RAG & BONE jeans, HIGH RISE, zwart, Mt. XS
  Made in the USA   RAG & BONE high rise ankle skinny jeans. De broek heeft een skinny fit met een geweldige stretch. Deze 5-pocket model jeans beschikt over een rits- en sluit met een knoop. Op de voorzijde mooie studs ... (meer lezen)
€ 74,50
FILIPPA. K jeans, NIKI CROP TWILL, zwart, Mt. W32
  FILIPPA.K 5-pocket model cropped jeans met een rits-gulp. De jeans is gemaakt van een soepele denim met een subtiele stretch en heeft een heerlijk draagcomfort. Top kwaliteit jeans uit het hogere fashion-segment.   Con ... (meer lezen)
€ 39,50
SUPERTRASH skinny spijkerbroek, PEPPY BLACK, Mt. S
  SUPERTRASH cropped jeans gemaakt van een mooie katoen-mix met een geweldige stretch. Deze jeans is voorzien van een coating waardoor deze een subtiele glans heeft. De jeans sluit met een rits gulp en knoop.   Conditie: ... (meer lezen)
€ 34,50 € 29,50
DRYKORN cropped spijkerbroek, distressed, grijs,
  DRYKORN jeans gemaakt van een mooie denim met een distressed look en gerafelde broekspijpjes. Langs de zijnaden is  de broek afgewerkt met een blauw fluwelen bies. Deze 5-pocket model jeans is gemaakt van een heerlijke denim met een ... (meer lezen)
€ 34,50
ROSNER jeans, ANNY, licht roze, Mt. 42
  ROSNER jeans gemaakt van een mooie denim in een licht roze kleur. Deze ANNY jeans heeft een regular fit en een mooie aansluitende pasvorm en taps toelopende broekspijpjes. De jeans heeft aan de zijkanten van de broekspijpen mooie st ... (meer lezen)
€ 49,50
PATRIZIA PEPE jeans, spijkerbroek slim fit, blauw,
  Made in Italy PATRIZIA PEPE cropped 5-pocketjeans jeans met een rits-gulp en knoopsluiting. De jeans heeft een mooie stretch, een perfect cropped fit, veel mooie afgewerkte details en prachtige snow wassing (zie foto's). To ... (meer lezen)
€ 49,50
ACNE jeans, skinny, KEX PATCH, blauw, Mt. S
  ACNE skinny jeans welke sluit met een rits-gulp en een prachtige zilveren knoop. Deze 5-pocket model spijkerbroek heeft een minimale stretch en een heerlijk draagcomfort. De jeans heeft diverse denim patches en een mooie wassing. To ... (meer lezen)
€ 74,50
ROSNER jeans MASHA MID RISE RELAXED FIT blauw, Mt.
  ROSNER jeans, spijkerbroek. Deze stevige MASHA jeans heeft een relaxed fit, een model jeans met een heerlijk fit waarin de vrouwelijke rondingen goed ondersteund worden. Deze 5-pocket model jeans heeft een prachtige donkerblauwe kle ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, ANNY, leopard blauw, Mt. 36
  ROSNER  ANNY jeans gemaakt van een mooie katoen met een  regular fit en een mooie pasvorm waarin dat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Deze 5-pocket model jeans heeft een all-over leopard print en taps toelopende broekspijpen. De ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans ACY PIPE , geel, Mt. 44
  deze ROSNER  jeans, welke iets lager in de taille wordt gedragen, is gemaakt van een zeer zachte katoen met een schitterende gele kleur. Deze ACY jeans maakt gebruik van bodyshaping, zodat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen in de p ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, CELINE, blauw, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER jeans gemaakt van een mooie denim met een distressed look. Deze TAVAX CELINE jeans maakt gebruik van bodyshaping, zodat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen in de pasvorm. Het is een 5-pocket model spijkerbroek met een ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, AUDREY, MID RISE, paars/lila, Mt. 38
  Nieuwe ROSNER cropped jeans, spijkerbroek. Deze AUDREY jeans heeft een regular fit met een fijne stretch die prachtig valt. Deze 5-pocket model jeans heeft een prachtige paars/lila kleur en heeft een werkelijk heerlijk draagcomfort. ... (meer lezen)
€ 49,50
Claudia Sträter spijkerbroek, groen, Mt. M
  Deze Claudia Sträter jeans is gemaakt van een mooie dunne denim in een prachtige groene kleur met een fijne stretch. De broek wordt iets lager in de taille gedragen. Deze jeans heeft 2 dubbele steekzakken waarvan 2 met ritsje en 2 a ... (meer lezen)
€ 34,50
NIEUWE ROSNER jeans, MASHA CIGARETTE, blauw, Mt. 3
  Nieuwe ROSNER cropped jeans gemaakt van een mooie denim met een fijne stretch. het is een regular fit jeans in een 5-pocket model met rechts achter op de tailleband een zwart glimmend Rosner label. Deze high-end jeans heeft een werk ... (meer lezen)
€ 49,50
Claudia Sträter spijkerbroek, lichtgrijs/blauw, M
  Deze Claudia Sträter jeans is gemaakt van een denim met een mooie stretch. Deze jeans is een 5-pocket model, slim fit jeans. Op de rechter achterzak en tailor made-embleem van chrome. De broek heeft een rits-gulp en sluit me mooie z ... (meer lezen)
€ 34,50
ROSNER jeans, ACY SLIM, camel, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER % pocket jeans met slim broekspijpen. Deze ACY tribal stitch jeans maakt gebruik van bodyshaping, zodat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen in deze broek. Door de fijne stretch heeft de jeans een heerlijk draagcomfort. ... (meer lezen)
€ 49,50
JEANS BY BESSIE spijkerbroek blauw, Mt. W36
  Made in Italy   Deze JEANS BY BESSIE spijkerbroek is gemaakt van een mooie dunne denim met een fijne stretch. Deze 5-pocket model jeans heeft een mooi blauwe kleur, is van top kwaliteit en heeft een heerlijk draagcomfo ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans,MENA, REGULAR FIT, grijs, Mt. 38
  ROSNER regular fit jeans gemaakt van een mooie donkergrijze katoen met een fijne rek en een ruit dessin. Deze pant heeft een model waarin de vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Deze 5-pocket model jeans heeft op de achterzakken vierka ... (meer lezen)
€ 49,50
KOCCA jeans, slim, SOFI, blauw, Mt. W32
  KOCCA jeans gemaakt van een mooie denim met een geweldige stretch en distressed wassing en look. Deze spijkerbroek heeft 2 faux voor zakken en 2 achterzakken. Schitterende jeans met een heerlijk draagcomfort uit het hogere fashion-s ... (meer lezen)
€ 39,50
MARC O'POLO jeans, CAMPUS, antraciet, Mt. S
  MARC O'POLO 5-pocketmodel jeans, spijkerbroek. Deze stevige jeans heeft een regular fit, heeft een subtiele stretch en is van top kwaliteit. Mooie jeans met een heerlijk draagcomfort.   Conditie: In zeer goede staat ... (meer lezen)
€ 34,50
BRUUNS BAZAAR, BZR jeans, zalm, Mt. W32
  BRUUNS BAZAAR, BZR , 5-pocket model jeans gemaakt van een mooie denim in een zalm kleur. De broek heeft een subtiele stretch en een geweldig draagcomfort. High-end jeans van absolute TOP kwaliteit.   Conditie: Zo goed ... (meer lezen)
€ 39,50
ROSNER jeans, ANNY-Pipe, slim, blauw, Mt. 38
  Nieuwe ROSNER 5 pocket model jeans. Deze ANNY-Pipe cropped jeans heeft een slim fit en is gemaakt van een mooie denim met een fraaie print en een destressed look. Een high-end  jeans met veel draagcomfort.   Conditie:  ... (meer lezen)
€ 49,50
7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans, chino, wit/offwhite
  Deze mooie 7 SEVEN FOR ALL MANKIND cropped chino heeft 2 steekzakken en 2 faux achterzakken. Deze high-end broek heeft een fijne stretch en heeft een fijn draagcomfort. Een prachtige jeans uit het hogere fashion-segment.   ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, MID RISE RELAXED FIT, MAY, blauw, Mt
  Nieuwe ROSNER jeans gemaakt van een mooie zachte denim met een destressed wassing. Deze 7/8 MAY jeans heeft een relaxed fit, een model jeans met een heerlijk wijde fit. De jeans is voorzien van  2 steekzakken en 2 achterzakken. Deze ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans MASHA MID RISE RELAXED FIT grijs, Mt.
  Nieuwe ROSNER jeans. Deze MASHA jeans heeft een relaxed fit, een model jeans met een mooie fit waarin de vrouwelijke vormen goed ondersteund worden. Deze 5-pocket model jeans heeft een distressed wassing en look. Op de rechter achte ... (meer lezen)
€ 49,50
FILIPPA. K 3/4 jeans, CHRISTY SPLIT WAIST, wit, Mt
  FILIPPA.K 3/4 jeans, spijkerbroek met een rits-gulp en veel mooie afgewerkte details (zie foto's). De jeans heeft een brede tailleband en sluit met 2 drukknopen. Deze high-end jeans heeft 2 steekzakken en 2 achterzakken met drukknoo ... (meer lezen)
€ 24,50
ROSNER jeans, MASHA, licht blauw, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER cropped jeans. Deze MASHA jeans heeft een regular, relaxed fit, een jeans die de vrouwelijke rondingen mooi accentueert. Deze spijkerbroek is een 5-pocket model jeans en heeft rechts achter op de tailleband een metalen ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, ANNY, slim, zwart, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER jeans. Deze cropped ANNY jeans heeft een slim, tight fit en heeft hierdoor een mooie aansluitende pasvorm. Langs de zijkanten geperforeerde faux leather stroken. Deze 5-pocket model jeans heeft een mooie stretch en een ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, FARAH, boot cut, blauw, Mt. 36
  ROSNER jeans model, FARAH gemaakt van een mooie denim met een straight fit.  De jeans heeft 2 steekzakken en 2 achterzakken. Deze high-end spijkerbroek heeft een fijne stretch en een heerlijk draagcomfort.   Conditie:  ... (meer lezen)
€ 39,50
ROSNER jeans, MAY, MID RISE RELAXED FIT blauw, Mt.
  Nieuwe ROSNER jeans gemaakt van een mooie denim met een distressed wassing. Deze 7/8 MAY jeans heeft een relaxed fit, een model jeans met een heerlijk wijde fit, en is voorzien van 2 steekzakken en 2 achterzakken. Deze high-end spij ... (meer lezen)
€ 49,50
PRADA jeans, PALE, mint groen, Mt. S
  Made in ITALY   PRADA jeansgemaakt van een mooie denim met een fijne stretch. Deze cropped spijkerbroek is een 5-pocket jeans met een heerlijke fit. De spijkerbroek heeft een mintgroene kleur en is afgewerkt met witte ... (meer lezen)
€ 199,50
ROSNER jeans, ANTONIA, MID RISE SKINNY FIT, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER cropped jeans, spijkerbroek. Deze cropped ANTONIA jeans heeft een skinny fit, een jeans die prachtig aansluitend valt. Deze jeans heeft een langs de gehele broek aan zijkanten zilveren ritsen welke ca 10cm vanaf de enk ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, MAY, RELAXED FIT, blauw, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER jeans. Deze MAY jeans heeft een relaxed fit, zodat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen in de pasvorm. De jeans heeft 2 rits-zakken en 2 achterzakken met klep. Deze high-end spijkerbroek is super zacht, heeft een straig ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, ALISA, relaxed fit, aqua Mt. 38
  Nieuwe ROSNER cropped jeans gemaakt van een mooie zachte katoenen stof met een fijne stretch. Deze ALISA jeans heeft een relaxed fit, het is een straight model. De broek is voorzien van 2 blinde rits-zakjes en 2 faux achterzakken. O ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, ANNY-Pipe, slim, lila, Mt. 40
  Nieuwe ROSNER jeans. Deze ANNY-Pipe jeans heeft een slim, tight fit en heeft hierdoor een mooie aansluitende pasvorm waarin dat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Deze 5-pocket model jeans heeft een mooie stretch en een werkelijk ... (meer lezen)
€ 49,50
ROSNER jeans, ACY FLARE, paars, Mt. 36
  Nieuwe ROSNER jeans met een mooie paarse wassing. Deze ACY jeans maakt gebruik van bodyshaping, zodat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen in de pasvorm. Deze 5-pocket model spijkerbroek heeft een fijne stretch en ietwat flare broeks ... (meer lezen)
€ 49,50
7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans, slim, roze, Mt. S
  Deze 7 SEVEN FOR ALL MANKIND cropped jeans heeft een geweldige stretch en  een heerlijk draagcomfort. De broek heeft een mooie goudkleurige knoop en studs .Prachtige jeans van dit high-end merk uit het hogere fashion-segment. ... (meer lezen)
€ 49,50
7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans, slim, flowers, Mt.
  Made in the USA   Deze mooie 7 SEVEN FOR ALL MANKIND spijkerbroek is gemaakt van een mooie katoen met een fijne stretch. De Deze jeans heeft een all over dessin van fleurige bloemen.    Conditie: Nieuw zonder ... (meer lezen)
€ 74,50
7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans, slim, ROXANNE, zwar
  Deze mooie 7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans heeft een geweldige stretch en heeft een heerlijk draagcomfort. De broek sluit met een mooie goudkleurige knoop en is voorzien van goudkleurige studs .Prachtige jeans van dit high-end merk ui ... (meer lezen)
€ 49,50
BLUGIRL FOLIES, jeans Mt. W26
  Made in ITALY   Deze BLUGIRL FOLIES, BLU GIRL jeans is gemaakt van een mooie zwarte denim. De jeans  heeft een subtiele stretch. Leuk detail is de strik op de jeans   Blugirl Folies was born in year 2007 as y ... (meer lezen)
€ 74,50 € 49,50
SUPERTRASH skinny jeans, PEPPY GREY, Mt. S
  SUPERTRASH jeans gemaakt van een fijne katoen-mix met een heerlijke stretch. De stof heeft een donkergrijze kleur met een subtiele glans.    Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: S (W27), taille plat ca. 37 cm / le ... (meer lezen)
€ 39,50 € 29,50
ISABEL MARANT pour h&m jeans, print, Mt. S
  ISABEL MARANT pour h&m cropped jeans met een schitterende print en wassing. Deze jeans heeft fraaie details, zoals geribbelde biezen langs de zij naden en onderaan de broekspijpen ritsjes . Een echte eye-catcher van hoge kwaliteit. ... (meer lezen)
€ 49,50
BABY PHAT jeans, indigo blauw, Mt. S
  BABY PHAT jeans gemaakt van een mooie donkerblauwe denim met dikkere oranje stiksels en achterop de achterzak de kenmerkende Baby Face cat. Op de voor zakken heeft de jeans 2 witte leren sier-gespjes met een mooie Baby Phat knoop. O ... (meer lezen)
€ 44,50
CAMBIO jeans, licht roze, Mt. M
  CAMBIO jeans gemaakt van een mooie licht roze denim met een subtiele stretch en een geweldig draagcomfort. De broek heeft leuke details zoals schuine steekzakken en dubbele riem lussen.    Conditie: Zo goed als nieuw ... (meer lezen)
€ 34,50
KOCCA jeans, bootleg, SHIFT, blauw, Mt. XS
  Deze mooie KOCCA 5-pocket model jeans is gemaakt van een heerlijke denim met een fijne stretch en distressed wassing. De broekspijpen lopen iets uit. Schitterende jeans met een heerlijk draagcomfort.   Conditie: Zo goe ... (meer lezen)
€ 34,50
AAIKO jeans, skinny, GAUZY, grijs, Mt. W30
  AAIKO cropped  5-pocket model skinny jeans gemaakt van een heerlijke denim met een mooie stretch en prachtige distressed wassing. Op de knieën extra kniestukken. Schitterende jeans met een heerlijk draagcomfort.   Cond ... (meer lezen)
€ 24,50
JOSH V jeans, MARLOUS, blauw, Mt. S
  JOSH V 5-pocket jeans gemaakt van een prachtige denim met een distressed look. De jeans heeft studs met het JV symbool van chroom en boven de linker broekzak het JOSH V embleem in chroom. Deze jeans heeft een mooie stretch en een he ... (meer lezen)
€ 39,50
RALPH LAUREN skinny jeans, paars, W29-L32
  RALPH LAUREN denim & supply spijkerbroek. Zeer mooie 5-pocket jeans gemaakt van een prachtige denim in een diep paarse kleur. De jeans heeft een mooie subtiele stretch en een heerlijk draagcomfort.    Conditie: Nieuw m ... (meer lezen)
€ 49,50
GUESS jeans, CURVE X, wit, Mt. W25
  Prachtige GUESS slim fit jeans. De broek is gemaakt van een mooie kwaliteit stretch-denim.  Het is een 5-pocket model  en beschikt over een rits- en knoop sluiting.   Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: W25- L32, ... (meer lezen)
€ 44,50 € 32,50
FORNARINA jeans TYRA, skinny blauw, Mt. S
  FORNARINA  jeans gemaakt van een mooie denim met een donkere wassing. fraai detail zijn de mooi gevormde zakken. Een prachtige jeans welke na fabricage met de hand is afgewerkt en heeft daardoor per jeans een specifieke look. ... (meer lezen)
€ 34,50
Claudia Sträter camo jeans, grijs, Mt. 38
  Deze Claudia Sträter jeans is gemaakt van een mooie denim met een fijne stretch. Deze jeans komt in een sleetse camo print en heeft aangesloten pijpen met een iets cropped lengte. Onderaan de broekspijpjes mooie ritsjes.   ... (meer lezen)
€ 34,50
TRAMONTANA jeans, dirty white, Mt. 36
  TRAMONTANA skinny jeans met een mooie stretch. De broek heeft een dirty white kleur en hierdoor een mooie aparte look. De jeans heeft een heerlijk draagcomfort.    Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: 36, taille p ... (meer lezen)
€ 24,50
JACOB COHEN jeans, J688 QS COMF,, Mt. S
  Made in Italy   JACOB COHEN 5-pocket jeans gemaakt van een prachtige kwaliteit denim en hand-stitched in Italy. Deze mooie beige jeans is voorzien van een knopen gulp, de knopen zijn net als de rivets zilver kleurig ... (meer lezen)
€ 174,50
BANDOLERA jeans, spijkerbroek, U-MARION, blauw, Mt
  BANDOLERO skinny jeans met een mooie stretch. De broek heeft een blauwe kleur en veel prachtig afgewerkte details. Het metalen Bandolera embleem op de linker voorzak.   Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: 34, tai ... (meer lezen)
€ 34,50 € 24,50
DRYKORN jeans, skinny, grey snowwash, Mt. S
  DRYKORN jeans, spijkerbroek. Deze jeans heeft een skinny model en wordt iets lager in de taille gedragen. Deze 5-pocket model skinny jeans is gemaakt van een heerlijke denim met een mooie stretch en prachtige wassing. Schitterende j ... (meer lezen)
€ 39,50
FRACOMINA jeans, AUDRY skinny blauw, Mt. L
  Schitterende FRACOMINA super skinny jeans.met een heerlijke stretch. De jeans heeft mooie details met strass- en pareltjes (o.a. bij de zakken). Ook onderaan de broekspijpen pareltjes, pailletten en strass steentjes wat de broek een ... (meer lezen)
€ 44,50
NYDJ jeans, blue, Mt. 38
  Deze  NYDJ jeans, cropped spijkerbroek is gemaakt van een mooie katoen-mix met een fijne stretch. Deze jeans is afgewerkt met sierlijke borduursels op de achterzakken.    Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat M (lab ... (meer lezen)
€ 29,50
SUPERTRASH jeans, PRUDE ITALIAN VINTAGE, blauw, Mt
  SUPERTRASH 5-pocket jeans met een minimale rek. Deze broek heeft een used, vintage look en wassing (zie foto's). TOP kwaliteit broek.   Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: W26 - L34 (valt iets groter), taille pla ... (meer lezen)
€ 40,00 € 24,50
EXPRESSO jeans, 133 HYACINT, zwart, Mt. 36
  Deze mooie EXPRESSO jeans is gemaakt van een prima denim met een fijne stretch. De jeans  2 steekzakken met ritsjes en 2 achterzakken . De broek heeft een ritsgulp en sluit met een knoop.    Conditie: Zo goed als nieuw ... (meer lezen)
€ 34,50 € 24,50
NYDJ jeans, blue, Mt. 38
  Mooie zomerse (wat dunnere) NYDJ jeans, spijkerbroek met een lichte stretch. Met zijn fraaie kleur en lichte wassing een frisse verschijning.   Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: 38 (maatlabel eu: 38, maar taiil ... (meer lezen)
€ 32,50
I.CODE jeans, SLIM, blauw, Mt. W27
  Prachtige I.CODE (IKKS) spijkerbroek gemaakt van een mooie katoenen stof met minimale rek. Deze 5-pocket model jeans heeft een extra rits-zakje op de rechter broekzak.    Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: W27, ... (meer lezen)
€ 44,50
GUESS jeans, BEVERLY SKINNY, blauw, Mt. W33
  Prachtige GUESS low rise jeans. De broek is gemaakt van een mooie destressed denim. Deze 5-pocket model jeans wordt iets lager in de taille gedragen en heeft cropped broekspijpen met onderaan de pijpjes ritsjes. Deze HIGH-END jeans ... (meer lezen)
€ 37,50
FORNARINA jeans GLORIA, blauw, Mt. W29
  Schitterende FORNARINA spijkerbroek, jeans. Deze 5-pocket model jeans heeft mooie accenten, zoals studs op de achterzakken. Een mooie jeans welke na fabricage met de hand is afgewerkt en daardoor  een specifieke look heeft.   ... (meer lezen)
€ 44,50
PETER HAHN jeans, jegging, grijs, Mt. 36
  PETER HAHN aansluitende jeans, gemaakt van een mooie katoenmix met een fijne stretch en een heerlijk draagcomfort. De broek heeft  riemlussen een muntzakje, 2 achterzakken en 2 faux steekzakken. Met zijn mooie donker grijze kleur ve ... (meer lezen)
€ 34,50
FORNARINA jeans FRIDA, blauw, Mt. W27
  Schitterende, 5 pocket model, FORNARINA spijkerbroek met studs op de achterzakken. Deze jeans is na fabricage met de hand is afgewerkt en heeft daardoor een specifieke look.   Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: ... (meer lezen)
€ 44,50
GUESS jeans, POWER SKINNY grijs/zwart, Mt. W28
  Schitterende GUESS skinny jeans gemaakt van een mooie kwaliteit stretch-denim. Het 5-pocket model beschikt over een rits- en sluit met een knoop. De broek heeft een batik-wassing met een wax finish.    Conditie: Nieuw ... (meer lezen)
€ 44,50 € 34,50
GUESS jeans, POWER SKINNY grijs/zwart, Mt. W29
  Schitterende GUESS skinny jeans gemaakt van een mooie kwaliteiet stretch-denim. Dit 5-pocket model beschikt over een rits- en sluit met een knoop. De broek heeft een batik-wassing met een wax finish.    Conditie: Nieuw ... (meer lezen)
€ 44,50 € 34,50
GUESS jeans, suedine broek, SKINNY, zwart, Mt. W28
  Prachtige suèdine GUESS skinny jeans. De broek is gemaakt van een suèdine met een mooie stretch en heeft daardoor een heerlijk draagcomfort. De broek heeft 2 achterzakken, beschikt over een rits- en sluit met een knoop.   ... (meer lezen)
€ 37,50
SUPERTRASH jeans, Paradise black used, zwart, Mt.
  SUPERTRASH 5-pocket model jeans met een fijne stretch en een schitterende used wassing. Het is een mid waist model met een ritssluiting.   Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: W27-L34, taille plat ca. 36 cm / leng ... (meer lezen)
€ 22,50
TWENTY8TWELVE jeans, blauw, Mt. W27
  Deze prachtige TWENTY8TWELVE jeans by S. Miller heeft een mooie donkere wassing. Het is een mid-rise jeans met een mooie stretch en een geweldige pasvorm. De achterzakken hebben een knoopsluiting met leer.   Conditie:  ... (meer lezen)
€ 44,50
GUESS jeans, suedine broek, SKINNY, zwart, Mt. W27
  Prachtige suèdine GUESS skinny jeans. De broek is gemaakt van een suèdine met een mooie stretch en heeft daardoor een heerlijk draagcomfort. De broek heeft 2 achterzakken, beschikt over een rits- en sluit met een knoop.   ... (meer lezen)
€ 37,50
GUESS jeans, suedine, SKINNY, zwart, Mt. W26
  Prachtige suedine GUESS skinny jeans. De broek is gemaakt van een suedine met een mooie stretch en heeft daardoor een suede look en een heerlijk draagcomfort. Deze stijlvolle broek heeft 2 achterzakken beschikt over een rits- en slu ... (meer lezen)
€ 39,50
GUESS jeans, suedine, SKINNY, zwart, Mt. W25
  Prachtige suedine GUESS skinny jeans. De broek is gemaakt van een suedine met een mooie stretch en heeft daardoor een suede look en een heerlijk draagcomfort. Deze stijlvolle broek heeft 2 achterzakken beschikt over een rits- en slu ... (meer lezen)
€ 39,50
GUESS jeans, CURVE X, zand/beige, Mt. W26
  Prachtige GUESS slim fit jeans. De broek is gemaakt van een mooie kwaliteit stretch-denim. Het 5-pocket model beschikt over een rits- en sluit met een knoop .   Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: W26 - L32, tail ... (meer lezen)
€ 44,50 € 34,50
GUESS jeans, CURVE X, blauw, Mt. W26
  Prachtige GUESS slim fit jeans. De broek is gemaakt van een mooie kwaliteit stretch-denim. Het 5-pocket model beschikt over een rits- en sluit met een knoop.   Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: W26 - L30, taill ... (meer lezen)
€ 37,50
GUESS jeans, CURVE X, grijs/blauw, Mt. W28
  Prachtige GUESS slim fit jeans gemaakt van een mooie kwaliteit stretch-denim. Dit 5-pocket model beschikt over een rits- en sluit met een knoop.   Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: W28 - L30, taille plat ca. 36 ... (meer lezen)
€ 37,50
GUESS jeans CURVE X, zand/beige, Mt. W26
  Prachtige GUESS slim fit jeans. De broek is gemaakt van een mooie kwaliteit  stretch-denim. Het 5-pocket model beschikt over een rits- en sluit met een knoop.   Conditie: Nieuw met kaartje Labelmaat: W26 - L30, tail ... (meer lezen)
€ 44,50 € 34,50
7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans, Relaxed Skinny, gri
  Deze mooie 7 SEVEN FOR ALL MANKIND spijkerbroek heeft een cropped lengte tot op de enkels. De broek heeft een heerlijke stretch en een destressed look.    Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: S / 25, taille plat c ... (meer lezen)
€ 44,50
7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans, straight leg, grijs
  Made in Italy   Deze mooie 7 SEVEN FOR ALL MANKIND jeans heeft een heerlijke stretch. Op de zakken is de broek afgewerkt met glitter.   Conditie: Zo goed als nieuw Labelmaat: S / 25, taille plat ca. 36 ... (meer lezen)
€ 44,50