Claudia Sträter mantelpakje, Mt. 40
  Dit mooie Claudia Sträter mantelpakje is getailleerd en sluit met 3  grote stoffen knopen en heeft 2 steekzakjes. Op de rug nog een ceintuur die desgewenst als zodanig gedragen kan worden. Het kraagje kan in de nek gestrikt worden v ... (meer lezen)
€ 100,00
RENE LEZARD business suit, Mt. 42
  Mooi 3-delig RENÉ LEZARD kostuum, business suit. Dit prachtige RENÉ LEZARD krijtstreep kostuum is nieuw met kaartjes en is van absolute TOP kwaliteit. Het jasje is  getailleerd, heeft 2 steekzakjes en sluit met 2 knoopjes, het vestj ... (meer lezen)
€ 250,00
Claudia Sträter broekpakje, pakje, kostuum, zwart,
  Dit prachtige Claudia Sträter pakje heeft een prachtig krijtstreepje. Het jasje is mooi getailleerd en sluit met 1 mooie grote knoop en heeft 2 klep-zakjes. De broek valt heerlijk wijd en sluit aan de linkerzijde met een rits en kno ... (meer lezen)
€ 80,00
AAIKO broekpakje, pakje, kostuum, Mt. L
  Dit fraaie AAIKO kostuum is een echte blikvanger. Het materiaal waarvan het pakje gemaakt is heeft een heerlijk draagcomfort. Met de faux leather accenten heeft het pak een zeer chique uitstraling. Het jasje sluit met een haaksluiti ... (meer lezen)
€ 75,00
Vintage LOUIS FERAUD pakje, set, Mt. 36
  Dit prachtige LOUIS FERAUD mantelpakje , van de legendarische Franse TOP ontwerper, is gevoerd en van absolute TOP kwaliteit. Het jasje is mooi getailleerd en sluit met 5 mooie grote knopen. Op de borst aan beide zijden gouden ritsj ... (meer lezen)
€ 150,00