KLEDING RETOURNEREN

Wij doen ons best om de door ons aangeboden kleding goed weer te geven d.m.v. duidelijke foto's en een goede omschrijving. De kleding welke wij aanbieden in onze webshop wordt zorgvuldig nagekeken op gebreken, dit om de kwaliteit te waarborgen.

 

Lichte gebruikssporen zijn inherent aan het kopen van tweedehands kleding. Houdt hier rekening mee bij het bestellen van een tweedehands kledingstuk.

 

Wanneer de kleding erg afwijkt van uw verwachting, of er door ons niet opgemerkte gebreken zijn, dan kan het artikel retour gezonden worden. 

DO NOT REMOVE TAG

Aan onze kleding is met een klikbox (speciaal koordje) een label bevestigd. Kleding zonder dit label of met een losgemaakte klikbox komen niet in aanmerking voor een retour. Laat het label met klikbox dus aan het kledingstuk zitten met passen en verwijder deze pas wanneer je zeker weet dat het item goed is.

RETOUR STUREN

 

Producten van LABEL035 vallen onder het herroepingsrecht en kunnen (met uitzondering van ondergoed en zwemkleding) voorzien van het label en in originele staat binnen 14 dagen met opgave van redenen retour en geruild worden met een ander artikel van gelijke waarde, of het aankoop bedrag van het artikel (excl. verzendkosten) teruggestort op de opgegeven bankrekening. Na ontvangst van de kleding verwachten wij binnen 2 werkdagen de reden van retour van u te vernemen via mail (contactformulier) o.v.v. het artikelnummer. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Na ontvangst van de kleding (in oorspronkelijke staat met niet losgemaakte label(s), niet gewassen en niet gedragen) krijgt u van ons het aankoopbedrag van dit artikel, excl. verzendkosten, gestort op de door u aangegeven bankrekening. De kleding kan met volledig ingevuld retour formulier naar ons worden opgestuurd.

 

Kleding welke besteld is via een ander platform dan www.LABEL035.nl nemen wij niet retour.

RETOUR FORMULIER

Download
Retourformulier
Vul dit formulier volledig in draai deze uit en sluit het formulier bij de retourzending.
Nadat het pakket is afgeleverd bij de pakketdienst mailt u de track & trace code naar ons via het CONTACT formulier.
retourformulier LABEL035 .pdf
Adobe Acrobat document 224.0 KB